Madagascar Centella Tone Brightening Capsule Cream

Skin1004Skin1004
Κρέμα προσώπου, 75ml

Ενυδατική κρέμα προσώπου για εξομάλυνση του τόνου του δέρματος και λάμψη

22,90  ΜΕ Φ.Π.Α.

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Η Skin1004 Madagascar Centella Tone Brightening Capsule Cream είναι μια πολυλειτουργική ενυδατική κρέμα προσώπου, σχεδιασμένη για να βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικού Madewhite μέσα σε μικρές κάψουλες, το οποίο ενισχύει τη λάμψη του δέρματος. Σημαντικά συστατικά επίσης είναι η νιασιναμίδη και το τρανεξαμικό οξύ που βοηθούν στη μείωση των μαύρων κηλίδων και στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού. Τέλος, με 60% εκχύλισμα Centella Asiatica, παρέχει καταπράυνση στο δέρμα και το διατηρεί απαλό.

Η υφή της είναι ελαφριά καθιστώντας εύκολη την εφαρμογή. Οι μικρές κάψουλες λιώνουν αβίαστα καθώς απλώνεται απαλά στο δέρμα και η κρέμα απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Συνολικά, η Madagascar Centella Tone Brightening Capsule Cream είναι μια εξαιρετική επιλογή-σύμμαχος για πιο λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Χρήση

Εφαρμόστε την κατάλληλη ποσότητα ως το τελευταίο βήμα της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Συστατικά

Centella Asiatica Extract(60%), Water, Butylene Glycol, Propanediol, Niacinamide, Isotridecyl Isononanoate, Phenyl Trimethicone, 1,2-Hexanediol, Tranexamic Acid, 다이Glycerine, Squalane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polyglyceryl-3 Distearate, Xylitylglucoside, Cetyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Anhydroxylitol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Arginine, Trehalose, Zea Mays Starch, Xylitol, Panthenol, Pentylene Glycol, Microcrystalline Cellulose, Mannitol, Glyceryl Stearate Citrate, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethyl Urea, Glycerine, Glucose, Madecassoside, Sodium Hyaluronate, -alpha-bisabolol, Hydrogenated Lecithin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Lactobacillus Ferment